Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sözler

Son Sözler

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Son Sözler

Son Sözler

“Kavga etmek”, “Dayak atmak”, “Şiddete başvurmak” konularında saygın uzmanlar tarafından kaleme alınmış ciddi makaleler, ciltler dolusu bilimsel kitaplar bulunmaktadır
Pedagog Tanzer Yılmaz, dayak atanın da dayak yiyenin de suratlarına bu kez biraz da matrak bir ayna tutmak istedi Belki okurken bizi kıkırdatacak yansımalarımızda kendimizi ve zaman zaman düşülen traji-komik durumları daha kolay kavrar ve bir ihtimal “Ne yapıyoruz biz?” diye düşünürüz dileğiyle!

Baba; doğum günü armağanı olarak bana
bu model cep telefonunu alacağına dayak at, daha iyi!
Sıkılmış limona döndün, hâlâ zeytinyağı gibi su üstüne çıkmaya çalışıyorsun Azmine hayranım oğlum
Şu an arka sıramızda abim oturuyor olsa var ya…!?
Hala, bıyıkların uzamış
Sinirime dokunduğunuz takdirde ısıracağım konusunda sizi uyarmıştım! (Dişçi koltuğundaki fobik hasta)

Yüzme bilmediğimi bile bile beni sandaldan
denize atmanın gerekçesini açıklamanı hâlâ bekliyorum!!!

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,44 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com