![]() |
Kıyılara Kaçan Kadınlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıyılara Kaçan KadınlarKıyılara Kaçan Kadınlar [*] BU KİTABIN ESAS ADI Şu kısacık sunuşta kitabın kapağına sığdırılamayan adını sizlere açıklamak bana düştü ![]() ![]() Uzun bir ad olduğu için kitabı derleyen Seda ile editörü Hülya kısaca “Kıyılara Kaçan Kadınlar” deyiverdiler ![]() ![]() ![]() ![]() Kitaba katılan kadınlar ve öyküleri Azer Bortaçina / Begonvil hevenklerinin gölgesindeki mutluluk Behiye Sönmez / Dönmedolap Benay Zontur / Masal Canan Big / Kalabalık bir aile Eflan Aytaç / Elveda İstanbul! ![]() ![]() ![]() Feraye / Cennetin fragmanı Güzide Aydoğmuş / Güzel, güneşli bir Pazar sabahı Handan Tüzmen / Örümcek Dede Kamuran Nusret Ardıç / Nostalgia Laleper Aytek / Bir şehri bırakmak Meldâ Kaptana / Değiştirip ikiliğim, birliğe yetmeğe geldim Melek Mjaanes / Seferî melek Munise Tulîn Bingöl / Bodrum vurgunu Nezihe Aktürkler / Benimki kaçış değil, itiş Nimet Yardımcı / Her şey yolunda Öznur Aydost / Ateş dansı Rengin Kurtiz / Siyah-beyaz bir resim Ruhsar Dilli / Ben de varım Seda Arun / Herkes kendi bahçesinde Sezil Ekin / Biri vardı, tanıdık! Sona Gökkaya / Bobo Sönmez Taner / Yaşama selam! Bodrum’dan Suzan Sakarya / Gün olur da ![]() ![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 9,00 TL |
![]() |
![]() |
|