Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
seyyar

Seyyar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Seyyar

Seyyar

Psikoterapist, öğretim üyesi, mesleki ve kurgu kitapların yazarı, radyo programcısı, hatta DJ Çeşitli kimlikleriyle ülkemizin kültür hayatına önemli katkılarda bulunan Engin Geçtan ile yapılmış bir söyleşiler kitabı Seyyar

Çocukluk yıllarından izlenimleri, meslek seçimi, şehirleri, profesyonel yaşamı, mesleki ve düşünce kitapları, ilgi alanları, edebi kurguları, dünyaya bakışı, hayat hakkındaki görüşleri

Tek bir yorumla, tek bir adlandırmayla açıklanamayacak bir hayatın, sürmekte olan bir değişimin sözle yakalanmaya çalışılmış izlerini bulacaksınız bu kitapta Hem bir yakın tarih değerlendirmesi, hem de okurun çıkacağı yolculuklarda bir başlangıç noktası olacağı umuduyla yayımlıyoruz Seyyar''ı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com