Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
inebilir, miyim, müsait, yerde

Müsait Bir Yerde İnebilir Miyim?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

"Teslim etmek kendini sese, çığlığa, nefese Yaşama bir ilk çığlıkla başlıyoruz, günü geldiğinde de son bir nefesle, bir iç çekişle, yine sesle terk ediyoruz dünyayı Ömür niyetine akan tüm o zaman boyunca da her şeyin en dolusunu sesle yaşıyoruz, sözle değil Istırabın en dip noktasında, sevincin tüy hafifliğindeki doruğunda, heyecanın uçuşunda, umutsuzluğun kuytusunda, duyguların o en yalın, en çıplak, en coşkun dünyasında söze yer yok Sözün aciz kaldığı noktalarda ses tercüman oluyor o saflığa, katışıksızlığa O yüzden zaten derdimi sözün sesi şiirler ile şarkılar anlatıyor ne zamandır Gerisinden umudu kestim Yalnızca bir sesten, sessizlikten, bir gıdım nefesten ibaretim"

İnsan olmak zordu Yaşamda tökezleyip düşmekten yorulmuştu Artık sadece dünyayı seyretmek, ait olduğu dünyaya dönmek istiyordu Sürekli terk edildiği, özlemle kavrulduğu, hep yapayalnız kaldığı bir yerde daha fazla durmayacaktı O, hayattan müsade istiyordu

Müsait Bir Yerde İnebilir miyim? yaşamanın, sevmenin, terk etmenin ve terk edilmenin hikayesi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com