Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sınavcı

Sınavcı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sınavcı

Sınavcı
[*]Türkiye’nin en yeni ve en genç yazari ile karsi karsiyayiz Adi: Eren Yanik On alti yasinda Robert Koleji ikinci sinifta Bu noktaya gelinceye kadar, öteki çocuklar gibi bitmez tükenmez bir sinav maratonundan geçti Dershanelere gitti, test kitaplari devirdi O’nun, daha bu yasta yasadiklari, pismis tavugun basina gelmedi! Tipki bütün yasitlari gibiAncak Eren Yanik’in, arkadaslarindan ayrilan bir yani var: Yazarlik yetenegi! Küçük yaslarindan beri yasadiklarini, toplumun ona dayattiklarini, egitim – ögretim diye kendisine sunulan elestirel bir açidan kaleme almis! Yalnizca yazmakla, elestirmekle de kalmamis, aklina ve mantigina ters gelen uygulamalari, yöntemleri, tavirlari, davranislari ince bir mizah duygusuyla tefe koymus! Eren Yanik’in kitabini mutlaka okuyun! Ögrenciler, ögretmenler, anneler, babalar, anne-baba adaylari, egitimciler, egitimcilik iddiasinda olanlar, bilim adamlari, devlet adamlari, siyasetçilerKim olursaniz olun, on alti yasinda, basindan geçenleri yazma yayimlama, kamuoyuna sunma cesareti gösteren Eren Yanik’in kitabina ilgisiz kalmayin! Ondan hepimizin ögrenecekleri var Okuyun ve genç bir yazarin mustucusu olan kaynagi elinizin altinda tutun

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com