Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
güzeli, sayfa, üçüncü

Üçüncü Sayfa Güzeli

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Üçüncü Sayfa Güzeli

Üçüncü Sayfa Güzeli

Her gün gittiğiniz geldiğiniz sokaklarda, alışveriş yaptığınız yerlere, önünden yüzlerce binlerce kez geçtiğiniz yapılarda hangi hayatların yaşandığını hiç düşündünüz mü? Bu hayatların her birinin bir başka "uzun hikaye "olabileceği, bu hikayelerin bir türlü yazılamadığı aklınıza geldi mi? İnsan anlatmak ister oysa Unutulmamak, ölmemek için anlatmak

Cem Mumcu Binbir İnsan Masalları projesinde bu hikayelere bir ışık tutmayı deniyor Sabırla ve içtenlikle Dokunmayı ve dokunmanın sonuçlarına katlanmayı göze alarak Birilerini görmeye çağrılıyoruz sanki Sonrası mı? Sonrası size kalmış Bakarsınız bu haritada siz de kendinizden "bir ölü ya da bir deli bulabilirsiniz Bu durumda bir adım atmamız gerekebilir Neden mi? Kime mi? Ona da siz karar vereceksiniz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,05 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com