Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kars, kitabı

Kars Kitabı

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kars Kitabı

Kars Kitabı
[*] Denebilir ki Kars, benim için sadece ailemin memleketi değil; küçük yaşlardan itibaren yaşama kültürü''mü belirleyen bir okul gibiydi Kavga etmeden tartışmak, insanları kırmadan eleştirmek; yanlışınızı sinirlenmeden görebilmek, doğrumuzu böbürlenmeden sürdürebilmek ve Anamın bilge deyişiyle, herne olursak olalım özümüzü yitirmemek Bütün bunları gözeterek yaşamayı birazcık olsun becerebiliyorsam, Kars''ın kazanımlarıdır Beceremiyorsam, öğrenememişim demektir Kafkasya ve Anadolu buluşmasındaki hemen tüm kültürlerden insanların, ülkelerin bu en uzak köşesindeki en yoksul ortamlarda paylaştıkları yazgı ve gönül birliği''ni kuşaktan kuşağa yaşattıkları Kars, sevenlerine başka ne verebilirdi ki İşte bu zarif ve alçakgönüllü öğretmenime, yıllar sonra ne kadar becerim varsa tümünü adayarak teşekkür edebilmek için, meğer Naif Alibeyoğlu''nun Belediye Başkanı olması ve haydi artık demesi gerekiyormuş 2000''lere girerken Kars''la yeniden kucaklaşmamı ve sürekli derinleşen özlemimi hizmet ederek gidermemi sağlayan o içtenlikli çağrı, bu kitabı da yaratan yeni coşkuları, soluk soluğa çalışmaları, dur durak bilmeyen arayışları ve umut dolu yeni sevdaları başlattı Sonunda bir de baktık ki bir kentin kader''i meğer değişmez değilmiş
Nasıl mı?
Yanıtı da işte bu kitapta

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
21,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com