Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kadife, karanlığın, örtüsü

Karanlığın Kadife Örtüsü

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karanlığın Kadife Örtüsü

Karanlığın Kadife Örtüsü

Harun Mutluay, yeni öykü kitabı “Karanlığın Kadife Örtüsü”nde eski İstanbul’da; Beyoğlu, Üsküdar, Kadıköy, Fatih, Tunusbağı’nda derin bir geziye davet ediyor okurlarını Yer yer fantastik ve bir o kadar da yaşama bağlı, sahici öyküler bunlar Edebiyatın öyküdeki tadını özleyenlere
“Birazdan oyunun en görkemli sahnesi başlayacak” dedi ürpertici bir sesle Bunları diyerek delikanlıya yaklaşıp onun önce sağ, sonra da sol gözünün alt ve üst gözkapakları arasına birer kibrit çöpü yerleştirdi Sonra içi renksiz bir sıvıyla dolu küçük bir ilaç şişesinin içine sokarak doldurduğu enjektörün iğnesini genç çocuğun ellerine batırarak renksiz sıvıyı şırınga etti
Masada oturan, tabanca tehdidi altında çırpınıyordu Öteki, alaylı bir sesle
“Korkma” dedi, “bana dua etmelisin Bu iğneyi yapmasam dayanamazsın
Sonra bana dönerek garip bir ses tonuyla, “Beş, on dakika sonra elleri iyice uyuşacak” dedi “Hiç acı çekmeyecek Endişelenmeyin” diye ekledi garip bir merhametle
Bekleyiş başlamıştı Sinirleri keman teli gibi geren dayanılmaz bir bekleyiş! Tanrılara adanan bir kurbanın olacaklara boyun eğen tavrıyla masada duran genç yabancı ve ben uğursuz bir ayini izlemek zorunda olan iki tutsaktık
Karanlık boyutlar ülkesinin kraliçesi, bir elinde tabanca, esrarengiz bakışlarla ikimizi de dikkatle izliyordu Birden tüyleri diken diken eden bir kahkaha duydum Delilere özgü bir kahkahaydı bu

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com