Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hayta

Hayta

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hayta

Hayta

Sevgili erimsiz bozkırların kara martısı Bu mektubu sana yazmamın nedeni, otobüs terminalinde seni uğurlarken, "Sana yazarım!" dememe inanmamandı belki de Hiçbir zaman okuyamayacağın bu mektubu yazarken sana, içimdeki kanama bir çavlana dönüşüyor bedenimin her hücresine büyük acılar vererek İntiharın, Hürriyet gazetesinin üçüncü sayfasında küçücük bir haber olarak yer aldı İş ilanlarına bakmak için aldığım gazeteye öylesine bakarken, o küçük haber, bir anda soluksuz bıraktı beni Günlerce, sokaklarda dolaştım, bu şehre geldiğin günü, Vişnelik’teki evindeki sevişmelerimizi, yalnızlığının verdiği acılarını düşünerek
Ölüm haberinin üzüntüsünden sevgilimle tam bir haftadır görüşmüyorum Bileklerini jiletle kesip intihar etmen usuma geldikçe; gardırobun menteşesine sıkıştırdığı, yüzlerce namluya korugan olmuş ölümü bekleyen o genç gerilla resmi ve onun altına yazdığın, "ilkelerine bir kez ihanet eden, hayata karşı lekesiz bir tavır alamaz!" yazısı belleğimde seninle ilgili sorular çoğaltarak deviniyor ha bire Düşünüyorum da, her gün, ilkelerimize bir kez değil, bin kez ihanet ediyoruz ve hiçbir şey olmamış gibi lekesizce yaşamaya çalışıyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com