Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
okul, öyküleri

OKUL ÖYKÜLERİ

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

OKUL ÖYKÜLERİ

OKUL ÖYKÜLERİ

BİR KİMYA profesörü Nobel ödülü almıştı Ödül töreninden sonraki ilk dersinde, öğrencilerinden biri kendisine şöyle bir soru sordu:

"Efendim! Amerika''da üç binin üzerinde Kimya profesörü var Ancak bu kadar bilim adamı arasında, ödülü size lâyık gördüler Sizi diğerlerinden ayıran özellik neydi?"

Profesör, bu farklı soruya önce bir tebessümle cevap verdi Ardından da, kendisinden merakla cevap bekleyen öğrencisine şunları söyledi:

"Doğrusunu söylemek gerekirse, hepsini anneme borçluyum! Çünkü ben küçük bir öğrenciyken, diğer çocukların anneleri, onlar okuldan evlerine döndüklerinde kendilerine:

"Söyle bakalım" derdi Bugün öğretmenin sorduğu sorulara iyi cevaplar verebildin mi?" diye sorarlardı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com