Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ile, insan, yaşar

İnsan Ne İle Yaşar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İnsan Ne İle Yaşar

İnsan Ne İle Yaşar

“…Kadın kendisinin olmayan çocuklara duyduğu sevgiyi gösterip ağlayınca, içindeki Tanrı’yı gördüm O anda ‘İnsan ne ile yaşar’ anladım O an, Tanrı’nın son dersini verdiğini ve beni bağışladığını anladım O anda üçüncü kez gülümsedim
“…İnsan Tanrı’yı daha iyi anladıkça, O’nu daha iyi tanır Tanrı’yı daha iyi tanıdığı zaman da, O’na daha yakınlaşır, böylece O’nun iyiliğini, merhametini ve sevgisini daha iyi örnek alabilir…”
“…Uşak küreği aldı Pahom''un içine sığabileceği büyüklükte bir çukur kazdı ve onu gömdü İki metreden az bir toprak parçası Pahom’a yetti de arttı bile

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
3,52 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com