Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayeleri, merhaba, yenigün

Merhaba Yenigün Hikayeleri

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşadığımız haber dolu günlerin arasında bir nefeslik rahatlama hepimiz için şart aslında Bu koşturmaca, ölünceye kadar da sanıyorum devam edecek Ancak bu hızlı hayat akışı içinde, bu yüksek tempo içinde etrafta olup biteni görebilmek de oldukça zor Hayatın gerçeklerinin farkına varabilmek için, biraz olsun durup soluklanarak etrafa göz atabilmek için, yaşadığımızı, insan olduğumuzu hissedebilmek için, arada sırada bir duraklama yapmak gerekiyor Dörtlükleri yakmak ya da sağa park edip hayatın kendisini görebilmek gerekiyor

Samanyolu Televizyonu izleyicilerinin yakından tanıdığı bir yüz olan Asım Yıldırım, sabah kuşağında okuduğu öyküleri bir araya getirerek kitap haline getirdiği BİR YUDUM HİKAYE''nin beğenilmesi üzerine şimdi ikinci kitabı MERHABA YENİGÜN HİKAYELERİ karşınızda

Asım Yıldırım’ın özenli seçkisi ve derlemesiyle okurlara sunduğu bu öyküler arasında, hayata, aşka, inanca ve ölüme dair ders alınacak onlarca öyküyü bulacaksınız

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com