Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçeğin, görünen, ötesi

Görünen Gerçeğin Ötesi

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Görünen Gerçeğin Ötesi

Görünen Gerçeğin Ötesi

Birçok kez, gerçeğin gördüğümüz şeylerden ibaret olduğu sanıyoruz Ama ya gerçekler gözlerimizin bize gösterdiğinden ibaret değilse, ya "Görünen Gerçeğin Ötesi''nde bambaşka şeyler var ise? Ya hayatta algımızın sınırlarını aşarak görmemiz gereken bambaşmka şeyler var ise? Rüya olduğunuz sandığımız bir şey gerçek; gerçek olduğunu sandığımız bir şey de sadece bir rüyadan ibaret ise?
Gerçeğin ötesine geçerek gizem dolu dünyalarda dolaşmak, o dünyanın kahramanları ile tanışıp onların hayatına karşımak ve hayata onların gözlerinden bakıp, onlarla birlikte onların yaşadıklarını yaşamak ilginç olur mu dersiniz? Kimbilir, belki onların içinden çıkamadığı düğümleri çözmelerine yardım bile edebilirsiniz Yaşadıkları olaylardan hangilerinin gerçek, hangilerinin gerçekdışı olduğunu onlara söyleyebilir, korku dolu dehlizlerde onların kulaklarına cesaretlendirici sözcükler fısıldayabilir ve onlarla birlikte siz de içinizde gizli kalmış güçleri keşfedebilirsiniz
Bu romanı okumaya niyetliyseniz, hayalgüçünüzün önündeki tüm sınırları kaldırmanızı ve hayal gücünüze özgürlük tanıdığınızda onun uzanabileceği noktaları görmeye çalışmanızı öneririm Aynı zamanda, yeri geldiğinde tebessüm etmeye hüzünlenip ağlamaya ve de korkmaya da hazırlıklı olmanız gerektiğini söylemek isterim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,16 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com