Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biçim, değiştiren

Biçim Değiştiren

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biçim Değiştiren

Biçim Değiştiren

Macmillan Silver Pen Ödülü ve Guardian Öykü Ödülü

Pauline Melville okuru ilgi çekici, farklı dünyalara sürüklüyor Günlük yaşamın olanca kötülüğü, komediyle dengelenerek bu öyküleri hem komik hem de rahatsız edici kılıyor Pauline Melville bir keşif Biçim Değiştiren''i tanımlamak, Batı Amerika yerlileri hakkındaki öyküler gibi, içindekilerin derinliği hakkında hiçbir fikir vermeyecektir Öykülerdeki farklılığın, Londra ve Karayibler arasındaki farklılık kadar büyük olduğunu söylemek pek de yanlış olmaz Bu öyküler, seçkideki efsanevi büyücü gibi "denizdeki dalgalar kadar çok sayıda biçime ve ifadeye bürünebilen" bir çeşitliliği yansıtıyor
The Guardian

Pauline Melville''in, Karayib ve İngiliz dilinin yaşayan seslerini dinleyen inanılmaz kulağına hayran kaldım Dahası, karakterlerinin çoğu yaşamın kurbanları olsalar da o daima, hiç beklenmedik anlarda mutluluklara yer açıyor
Penelope Fitzgerald, Booker Ödüllü Yazar

Düz yazının sıra dışı yeteneğe sahip yazarı Melville''in tasvir gücü özellikle çerpıcı
Times Literary Supplement

Zaman zaman büyü yapmayı da başarabilen, büyüleyici bir yazar
Bernice Rubens, Booker Ödüllü Yazar

Oldukça keskin, komik ve özgün; biraz Karayib büyüsü, biraz Londra pusu; sık sık zevk veren, kaygan, bukalemun gibi bir dil
Salman Rüşdi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com