Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cemile, murat, sultan

Cemile - Sultan Murat

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cemile - Sultan Murat

Cemile - Sultan Murat

Cemile yazara ilk büyük şöhreti kazandıran eseridir "İşte şimdi burada, Villon''un, Hugo''nun, Baudelaire''nin Paris''inde, kralların ve devrimlerin Paris''inde, ressamların yüzyıllık Paris''i olmakla övünen her taşı ya bir tarihi, ya bir efsaneyi hatırlatan şu Paris''te Werther, Bérénice, Antoine ve Kleopatra, Manon Lescaut, Education Sentimentale, Dominique, hepsi birdenbire gözümden düşüverdi Çünkü ben Cemile''yi okudum Roméo Juliette, Paolo ve Francesca, Hernani ve Dona Sol, artık bunların hiçbiri gözümde değil, çünkü ben ikinci cihan savaşının üçüncü yılı yazında, 1943 yılının o Ağustos gecesinde Kurkureu vadisinde bir yerde Zahire arabaları ile giden Danyar ve Cemile''ye, bunların hikâyesini anlatan küçük Seyit''e rastladım"(Louis Aragon)

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,48 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com