Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşkın, selamı

Aşkın Selamı Var

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşkın Selamı Var

Aşkın Selamı Var

Aşkın Selamı Var, aşkı konu edinen altı güzel öyküden oluşuyor Altı öykünün de başkişisi kadın Kitap boyunca, bir öyküden öbür öyküye atlayarak, kadın gözüyle aşkın değişik boyutlarını yaşayacaksınız Zerrin Koç, kendine özgü öykü akışıyla, aşkı okuruna yaşatmayı beceren yazar Öyküler, bir akarsu gibi, aşkın taşlarına, kayalarına çarpa çarpa kendine bir yol bulup akıyor Yazarın Türkçe''yi kullanışındaki beceri, konuya yeni boyutlar, yeni incelikler kazandırıyor Yazarın bu öyküsünde dediği gibi:
Gün ışıyor Pembelik dağılmışKaranlık parçalana parçalana unufak oluyor Bulutlar, alacamenekşeler gibi öbeklenmiş Aydınlık, karanlığı bir safra gibi gökyüzünden atıyor Gece, gündüzü bölünerek, renkten renge girerek doğuruyor Ona günün doğuşunu gösterecektim O bana, aşkı gösteriyor:'''' Korkma, diyor, ''''aşk buBu aşk''''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,39 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com