Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adanmış, krizanteme

Krizanteme Adanmış

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Krizanteme Adanmış

Krizanteme Adanmış

''Bugüne dek ezbere bildiği manifestonun kime ait olduğunu idam sehpasına taşınırken unutan bir tutsak gibiydim ya da çevresindeki dilsiz kalabalığı gördüğünde, ödeyeceği diyetin bir toplumu havaya uçurmaktan değil, düpedüz yalnızlığından kaynaklandığını anlayan bir hain gibi ya da bu sessizlik içerisinde tutsağı ve haini anlamaktan korkup, marşın sesini daha da yükselterek içindeki düşman göreve çağıran, halkını yüreklendirdikçe coşan ödlek bir diktatör gibi İlmeği kendi boynuna kendi elleriyle geçiren sürüngen bir cellat gibi değil yalnızca, kendi bitişini kendi elleriyle ölesiye alkışlayan ve aynı gece yastığıyla asla barışamayacak olan intikam yorgunu bir halk gibi ya da tarihin insana öğretemediklerini bilen, ama tekmesiyle tutsağa yol vermekten de çekinmeyen bin yaşında bir tarihçi gibi İnanmayan, ama yerine getiren herkes gibiydim Kendi cezamın efendisi gibi''

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,23 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com