Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bakan, içeriye

İçeriye Bakan Kim?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İçeriye Bakan Kim?

İçeriye Bakan Kim?

Ressam bir yazarın kaleminden çıkabilirdi ancak bu satırlar Yazı ile resmin birbirini çağrıştırdığı, ya da iki alan açısından aynı anda bir bakış Öykülerinde kullandığı renkler, yazın tasvir gücünü artırıyor
Doğan Hızlan
Belki onun öykülerindeki dünyaya pek yabancı olmadığım için, okur okumaz, özel bir ilgi duymuştum yazdıklarına Olabilir Ama öykülerinin gerçek kişilerden, olaylardan yola çıkıp onları geçmişten bugüne (yazılan öyküye) taşımadaki başarısını günümüz öykücülerinden pek azında görüyoruz
Ferit Edgü
Önce Caique''i, daha sonra da İçeriye Bakan Kim?''i okuduğumda, ''sadece gözleriyle gülebilen'' bu çocuğun, benzersiz bir yazar olduğunun da ayırdına varmamam olanaksızdı
Hilmi Yavuz

Ürünün Resimleri:

[*]Ödüllü Kitaplar : Sait Faik Öykü Ödülü

Diğer:

Piyasa Fiyatı - 09092012
11,75 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com