Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yaşamaklar, özet

Özet Yaşamaklar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özet Yaşamaklar

Özet Yaşamaklar

Üzerine yeşil, mavi, elâ gözlerin eğilip okuduğum bir kitapsın sen Okurken yaşlarımın,üstüne ılık ılık döküldüğü gözlerle okunan bir kitap Başucumda yastığımın hemen yanı başında uyurken seyrettiğim bir kitap Nereye gidersem gideyim çantamda taşıdığım, tekrar tekrar okumak istediğim, sayfalarının kenarını elimle kıvırdığım,açıklmayan yerleini açmak için dilimle ıslattığım,parmaklarımı ince ince sürdüğüm bir kitabım

Uyumazdan önce bana bilinmeyen diyarlardan, o diyarların güzelliklerinden ve gizemli tatlarından uzun uzun bahsedersin Her uyandığımda yanı başımda gene seni bulurum ve ciltli kapağını açarsın bana; cildinin içindeki gizleri gösterirsin ve gözüme gözüme gerinen sayfalarını uyku ile delinmiş gözlerle yeniden okumaya başlarım seni Satırları noktasına, virgülüne kadar ezberledim senin; ama gene parmaklarımı üzerinde ince ince gezdirerek yüzünden okurum seni Çünkü seni yüzünden okumayı seviyorum Sayfaları bana karşı gerinen, göğsü bana karşı kabaran kitabım benim

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
6,09 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com