Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gecenin, karanlığında, perişanız

Perişanız Gecenin Karanlığında

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir ben miyim perişan gecenin karanlığında
Yosun tuttu gözlerim yalnızlar rıhtımında

Perişanız Gecenin Karanlığında Cemil Kavukçu’nun bugüne dek yazdığı en güzel metinlerden 1996’da Sait Faik Hikâye Armağanı’na değer görülen Uzak Noktalara Doğru kitabında yer alan Perişanız Gecenin Karanlığında, neredeyse aynı kişiliklerin, aynı yerlerde yaşadığı dört öyküden oluşuyor

“Raci’ye Selam”da Raci ile motosikletin sepetinde oturan anlatıcının sonunda hiçbir yere ve hiçbir şeye ulaşamayan serüvenleri, gidilen yeri serüvenin kendisine dönüştürüyor “Yosun Tuttu Gözlerim”de yitirilenler, bulunamayanlar, özlemler var “Cemse Ölüyor”, değişen değerler karşısında yıkılıp eve kapanan, bir türlü ölemeyen şoför Cemse’yi anlatıyor Bir çocuğun babasıyla kurduğu ilişki eksenindeki

“Ormanın İçlerine Doğru”, parçalı ve çok katmanlı kurgusu, düşle gerçek arasındaki olaylarıyla öykücülüğümüzün başyapıtlarından

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,74 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com