Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aral, inci, toplu, öyküler

Toplu Öyküler - 1 / İnci Aral

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Öykücülüğümüzün temeltaşlarından İnci Aral’ın Sevginin Eşsiz Kışı, Uykusuzlar ve Gölgede Kırk Derece adlı kitaplarındaki öyküler, Toplu Öyküleri’nin birinci cildinde birleştirildi İnsan ruhunun derinlerine yoğun bir gözlem gücüyle bakan, aşka, kadın-erkek ilişkisine, bireyin toplum içindeki yalnızlığına ve mücadelesine sorgulayan ama anlayan bir yaklaşımla mercek tutan İnci Aral’ın öyküleri baştan sona bir okuma şöleni

“Zamanın önemli olmadığı bir zamansızlığın başındayız seninle Bir an sessiz ve kımıldamadan oturuyoruz Nicedir kapalı kaldığım bir evin gölgelerini bırakıp yeniden dünyaya açılıyormuş gibi duyuyorum kendimi Kesinliği, düzeni, alışkanlıklarımı, kendimi kötülüklerden aldanışlardan koruduğum inancını yersiz buluyorum Anlamı, anlamsızlığı ve sınırları belirsiz, cam gibi kırılabilir bir süresizlikte her şeye, her an yeniden başlanabilir diye düşünüyorum Okyanuslara dalmış, dağlara tırmanmış, çölleri dolaşmış adama, sana bakarak
SEVGİNİN EŞSİZ KIŞI’NDAN

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com