Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
boyar, gökkuşağını

Gökkuşağını Kim Boyar?

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Gökkuşağını Kim Boyar?

Gökkuşağını Kim Boyar?

Gökkuşağını kimin boyadığını ben nerden bileyim? Ne kazık soru bu böyle? Âşıklar boyuyor olamaz mı? Takımı gol atanlar? Karnesi hep pekiyi olanlar? Kuşlar boyamıştır belki Yeryüzünde çocuklar şarkı söyleyince, bunu duyan bulutlar fırça olup gökyüzünü boyamıştır belki En iyisi gökkuşağının kendisine sormak Gökkuşağıyla ip atlayabilseydik keşke Savaşlardan, zorluklardan bunalmış, oyun oynayamayan, büyüyemeyen çocuklar toplansa, gökkuşağının bir ucundan kuşlar, öbür ucundan palyaçolar tutsa da doyasıya ip atlasalar keşke Bu da mı olmaz? Canım siz de bütün hayallere “olmaz” diyorsunuz

Hayalsiz yaşanmaz, haberiniz olsun

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,87 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com