Eksik Pazartesi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Eksik PazartesiEksik Pazartesi Yalansız bir kapıyımdır, bazen kapıcı ![]() ![]() Açtığım da olur; araladığım, kapattığım da![]() ![]() Gölgelerde güreşirim Pehlivanımdır Göllerde çağlayanların sesine beste yaparım ya da gülümserim Ve acıyı bal eylerim, neresinde olursam olayım dünyanın Afrikalıyım ben Guatemalalı![]() ![]() Tango yaparım isyanımı dile getirirken Ve caz söylerken![]() ![]() Brooklyn?de işçiyim Dağlarda yatar, sokak aralarında boks yaparım Koşarım Yalnız![]() ![]() Mevlâna?yım Şems?e muttali Mevleviyim Kadiri Yunus?um Hu çekerim, nara atarım Kürt?üm ben Çerkez?im Tatar?ım Abasha?yım Laz?ım Kandil Dağı?nda türkü söyler, Van Gölü?ne bakarım İlahiler içimi yakar Yalnız![]() ![]() ![]() İran?da Azeri?yim Şah?ım![]() ![]() Şahıma giderim Ali?yim Kerbela?da Hasan Hüseyin Lanet ederim Yezit?e Acı çekerim, ağlarım Arap?ım Kabileyim Mekke?de hacı, Medine?de Sünniyim Kahire?de Nil?im ve de ehramları yapan benim Yalnız![]() ![]() Boşnak?ım Arnavut, Hırvat, Macar?ım, Bulgar![]() ![]() Ve de tüm ırki özellikleri taşırım Slav?ım ben Katoliğim Ortodoks oldum, daha sonra da Protestan![]() ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20126,65 TL |
|
|
|