Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sis, sır

Sis Ve Sır

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sis Ve Sır

Sis Ve Sır

“Bedr zamanı geldin Şansın var Derdine deva olacağım” diye fısıldayan yaşlı kadın, birkaç dakika hareketsiz ve sessiz kaldı Sonra, sözüne devam etti: “Sakın beni cadı taifesi ile karıştırma Putperestlerle işim yoktur benim” Genç kız ürperdi Buraya eğlence olsun diye gelmişti Birkaç güzel söz duymak, inanmasa da geleceği ile ilgili umutlar satın almaktı amacı “Bedr zamanı?” diye fısıldadı “Bedr zamanı, dolunaydır Ayın dolduğu, değirmi olarak göründüğü gecelerdir” Yaşlı kadının kapkara gözlerinde hiç ışık yoktu Ne kadar karanlık gözler, diye düşündü kız Anında kadının yüzünden ateş fışkırdı Kirli sarı renkteki solgun yüzü kıpkırmızı kesildi Buruşuklar o kadar yoğundu ki, al basınca kızgın lavlar akar oldu, bu yüzde…”

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,80 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com