Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
mırıldandığım, öyküler

Mırıldandığım Öyküler

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mırıldandığım Öyküler

Mırıldandığım Öyküler

“Julio Cortázar, tanımak mutluluğuna eriştiğim en etkileyici insandı 1956 sonbaharının bitimine doğru, ara sıra uğradığı, parmaklarını boyayan kocaman bir dolmakalemle önündeki okul defterine yazılar doldurmak üzere, Jean-Paul Sartre’dan yüz metre ötede köşe masalarından birine kurulduğu İngilizce adlı Paris kahvesinde onu ilk gördüğüm günden beri İlk öykü kitabı Bestiario’yu okumuş, daha ikinci sayfasında, büyüyüp adam olduğum zaman böyle bir yazar olmak istediğimi anlamıştım O belki de hiç istemeden herkesçe sevilmeyi başaran tek Arjantinliydi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
9,23 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com