Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
deli, yıldız

Deli Yıldız

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Deli Yıldız

Deli Yıldız

Kapıyı açtım, Deli Yıldız hemen içeri girdi
Üstüne başına baktım, gülmeye başladım Kafasında benim verdiğim bere, onun üstünde bir tane fötr şapka, sırtında bir ceket, üstünde bir tane daha, onun üstünde palto, paltonun üstünde üç tane saat, çengelli iğneyle tutturulmuş Hemen altında bir ufak alüminyum tencere bağlanmış, ellerinde yün eldivenler, altında artık kısalmış bir pantolon, kısaldığı için altına giydiği pijama gözüküyor, ayağında, bir spor ayakkabı, sararmış, belli ki bütün cepleri tıka basa dolu Elinde bir bidon, içi su dolu ve çok sevdiği balığı içinde yüzüyor, tam gülünecek haldeydi Bana baktı
İçine çeken , sarıp sarmalayan bazen şiddetle sarsan , büyüklere masal tadında, nefis kısa öyküler Okurken kendinizi; ucu yıldızlara , aya, suya bazen de aşka uzanan içsel bir yolculuğun ayak izlerini takip ederken bulacaksınız
Çiğdem Akkaya

Yazar, düşüncelerinin deneyimini yaşarken karmaşık insan yapısının kişi tarafından kabullenip şeffaflaştırıldığında, o karmaşanın içinde bir tat, bir bütünlük olduğunu hissettiriyor Sade bir anlatım, değişik bir tarz, yaşanmışlık ve düşler sürüklüyor insanı Hangimizin içinde gizlenmiş bir deli yıldız yoktur ki?

Ömer Pekmez, Yönetmen

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,28 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com