Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çiçekler, yapma

Yapma Çiçekler

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yapma Çiçekler

Yapma Çiçekler

"Bu dünyada tatlı başlangıç sandığımız her şey zehir acı oluveriyor bir anda İçimde sonsuz sonrasız bir sıkıntı var Belki diyorum ölüm sıkıntısı, belki bir sevinç, bir müjde sıkıntısı Mümkün değil atamıyorum onu kalbimden Bana çektirdiği acılar, beni terkedişi, canevimden vuruşu, bana gözyaşı döktürdüğünden sonra bile yüreğimden silkip atamıyorum onu Geçmiş günleri unutmamaya mahkum olmanın sancısıyla kıvranıyorum Bu dünyada onunla tozlu topraklı yollara, allık baharlara karışmak isterdim Sabahın şafağı sökerken, yerdeki yaprakları ezerek, gün batarken kızıl bir kor gibi düşler kurmak Kah mutlu, kah mutsuz Yağmurlar altında ıslanmak onunla, rüzgarın soğukluğunu damarlarımda hissetmek, özlemek gür bir sabahı onunla doğan Sevmek nasıl acı bir şey, nasıl?Bilmesen öğrenmesen ne olur? Bir ateş düşün yanan, sonra ardında kalanları düşün: Kül! Yaşamak, sevmek böyle canım"

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com