Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çeşme, yeşil

Yeşil Çeşme

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yeşil Çeşme

Yeşil Çeşme

Beni o büyük çocuklar karşında koruyan diyemem ama hiç olmazsa teselli eden bir kız vardı: Polika! Kasabaya taşındığımız gün gavur diye horladığım için bana darılmasının ardından artık çok zaman geçmişti Aramızda sarsılmaz bir dostluk kurulmuş, adeta ayrılmaz ikili olmuştuk Nasıl bir kızdı Polika? Kara saçlı, kara gözlü, hafiften esmer tenli, kâh mahmur bakışlı, kâh kahraman duruşlu, bazen delişmen ve bazen uysal garip bir Rum dilberiydi Kasabamız düşman işgaline uğradığında şehvet düşkünü palikaryalara nasıl diş bilediğini görmeliydiniz Namusu söz konusu olduğunda canavar kesilirdi Polika Kasabanın en varlıklı tüccarı olan Kızıl Kosta’nın biricik evladıydı Bu halim selim adama niçin Kızıl lâkabının takıldığını bilmiyorum ama bıyıklarının belli belirsiz de olsa kızıla çaldığını söyleyebilirim Babacan, mert yufka yürekli bir tüccardı

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,63 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com