Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, sağanağı

Aşk Sağanağı

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aşk Sağanağı

Aşk Sağanağı

ORHAN TUNCAY’DAN GENE HARİKA BİR KİTAP… OKURKEN GÜLECEK, AĞLAYACAK, HÜZÜNLENECEK VE DÜŞÜNECEKSİNİZ…

Hâkim, tokmağını kürsüye vurdu “Sanık ayağa kalksın, hüküm verilecek” Yazar, daldığı derin düşüncelerden sıyrıldı, önce hâkime boş gözlerle baktı, sonra ayağa kalktı “Hüküm şudur: Bu kitabın yazarı aklı başında, eli yüzü düzgün, adam gibi öykülerin arasına, garip, anlaşılmaz, kafa karıştırıcı öyküleri serpiştirerek, okuyucuyu aldatma girişiminde bulunmuştur Suçu sabit olmakla ve kendisinde bu tür eğilimler tespit edilmekle birlikte, gösterdiği iyi hal nedeniyle mahkûmiyeti ertelenmiştir Yalnızca bu suçu bir daha işlemeyeceğine dair söz vermesi gerekir
Yazar kısa bir süre düşündü Sıkıntılı bir tavırla konuştu: “Söz veriyorum hâkim bey
Mübaşir, yazarı kolundan tutup salondan çıkartırken yazar mırıldanıyordu “Siz ne derseniz deyin dünya yuvarlaktır ve dönmektedir

Yazar Orhan Tuncay, “Bilgi öyküleri” ve “Yer Yüzü veya Gökyüzü Öyküleri” adlı öykü kitaplarından sonra üçüncü öykü kitabını yayınlıyor Yukarıdaki konuşmalar size bu öykü kitabının içeriği konusunda bir fikir verecektir

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,93 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com