Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gülü, kahire’nin, mor

Kahire’nin Mor Gülü

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kahire’nin Mor Gülü

Kahire’nin Mor Gülü

YAŞAMAK SEVMEKTİR!

“‘Yaşamak seni sevmektir
Şimdi geriye dönüp baktığımda yılların nasıl geçtiğini anlayamıyorum Keşke zamanı durdurma
elimden gelseydi Sen hep kollarımın arasında kalıp, o güzel,
sevgi dolu gözlerinle bana bakıyor olsaydın
Yeniden sevişebil­sek ve tek vücut olabilseydik
Yaşamak, yaşamak, yaşamak…”

“Ve yazın, erkekler ne der diye düşünmeden yazın!” diyor Virginia Woolf ‘Kendine Ait Bir Oda’ kitabında Anais Martin hayatını müziğe ve kelimelere adamış bir insan olarak var oluyor hayatımızda Yazıyor ve dünyaya yeniden bakıyor aynı öykülerindeki gibi
“Kahire’nin Mor Gülü” birbirinden renkli ve şaşırtıcı karakterle dolu…
Kadınları anlatıyor çoğunlukla, aşkından kendini yakan bir kadın ya da kelimelerinden vazgeçmemek için kocasından ayrılan bir kadın… İntihar edenleri de var içinde -ki bunu son derece doğal varsayarak- hayata tutunanı da
Yazar kitabındaki kadınların duygularını dillendiriyor Platonik bir aşkın ardından gelen duygularla aşkın coşkusu birbirine karışıyor
Dünyaya ve aşka kadınlar tarafından bakmak isteyenlere çarpıcı bir kapı aralıyor Anais Martin

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,32 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com