Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aklımın, iplerini, saldım

Aklımın İplerini Saldım

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Aklımın İplerini Saldım

Aklımın İplerini Saldım

Şizofreni hastaları arasında düzenlenen öykü yarışmasında dereceye giren öyküler…
“Ateşin düştüğü yer”den gelen seslerle derinleşecek o sözlerin ve satırların yoluna çıktığım günlerde, heyecanın yanı sıra, birçok endişeyi de barındırıyordum içimde Sahici hikâyelerin sahici acılardan geldiğini biliyordum çünkü Hikâyelerden gelen çığlıklar, hissetmeyi bilenlere bir çeşit insanlık dersi veriyordu İlk endişemin dağılması için yeterliydi gördüklerim Bu duygum hiç değişmedi Mario Levi
Cesur bir adım…

Kimsenin nasıl atıldığını öğretmediği ve öğretmeyeceği…

Yarın atarım o cesur adımı dese de kendi de inanmadı

Dışarıdan çığlık sesleri yükselene kadar…

Dışarıdan biri yardım isteyene kadar…

Aklımın İplerini Saldım, şizofreni hastaları arasında düzenlenen “Gerçekler Maskelenmesin” öykü yarışmasında dereceye giren öyküleri bir araya
getiriyor Türkiye Şizofreni Dernekleri Federasyonu’nun Bilim İlaç’ın katkılarıyla düzenlediği ve bu yıl 3 kez gerçekleştirilen bu yarışma, hem şizofreniyi anlamak hem de edebiyatımıza farklı bir soluk getirmek için bir
pencere aralıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
16,56 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com