Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fransisko’nun, güneyi, san

San Fransisko’nun Güneyi

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

San Fransisko’nun Güneyi

San Fransisko’nun Güneyi

Jack London’ın sanatı, toplumsal gerçekçilik tarzına örnektir Seçtiği konular, doğal bir çevre ve hayattan alınmış karakterlerden yararlanılarak işlenmiş yaşam kesitleridir

Kutup ikliminde yaşanan ürkünç olayların hikayesi olan Yaşama Hırsı ve Kayıp Yüz, vahşi doğada, tek başına ölümle yüz yüze kalan insanın, hayatının son anına kadar sürdürdüğü ölüm kalım mücadelesini sergilemektedir İhtiyar Parlay’in İncileri, tropik denizlerin sıcaklığını estiriyor ve heyecan verici bir denizcilik serüveni anlatıyor Savaş, savaşın insafsızlığını ve getirdiği haksızlıkları dillendiriyor San Fransisko’nun Güneyi ise, bu kentin sokaklarındaki sınıf mücadelesini esprili bir dille, bizi duygulandırıp düşündürerek anlatıyor

Bu kitabımızda, tüm dünyada sevilen ve beğenilen roman ve öyküleriyle geniş bir okur kitlesi kazanan, yazılarında daha çok gördüklerini anlatmakla birlikte, sürekli yeni sahneler yaratan, renkli ve etkileyici bir anlatım gücüne sahip, değerli evrensel yazar Jack London’dan seçilmiş kısa öyküler sunuyoruz

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,58 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com