Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
atlı, kür, öykü

Kır Atlı - (Beş Öykü)

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kır Atlı - (Beş Öykü)

Kır Atlı - (Beş Öykü)

Genç kız, parmağını dudaklarına götürdü; babası, niyetini öğrense, onu evden bırakmazdı; bunu çok iyi biliyordu Fakat çabucak kendini toparladı “Uyuyamadım, baba” diye yanıt verdi; “herkesle birlikte çayıra gidip çalışmak istiyorum; bu sabah öyle hoş bir serinlik var ki
Oda kapısını dikkatle açtı Sokak kapısından dışarıya çıkınca, uşağın her iki hizmetçi kızı yine uyandırdığını işitti “Böyle yalan söylemek zorunda kalmam ne kötü” diye düşündü ve biraz içini çekti; “ama insan sevgilisi için ne yapmaz

Reinhard, elinde içki bardağı ile yerinden fırlayıp kızın karşısına dikildi Kız, ters ters:
“Ne istiyorsun?” diye sordu
“Gözlerini görmek!”
“Gözlerimden sana ne?”

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
14,07 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com