Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
yalanları, yaz

Yaz Yalanları

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaz Yalanları

Yaz Yalanları

“Hayır, benim kastettiğim ve ihtiyaç duyduğum gerçek soğukkanlı, ölçülü değil Yakıcı, tutkulu, kimi zaman güzel, kimi zaman çirkin, seni mutlu da edebilir, canını da yakabilir, ama seni hep özgürleştirir

Parası ancak o kadarına yettiği için çıktığı mevsim sonu tatilinde “hayatının kadını” ile tanşan bir adam Bir yaz tatilinde, yedi yıldır birlikte olduğu kadını –neden olduğunu pek de bilmeden– aldatan başka bir adam “Aile huzuru”nu korumak için, kendisinden daha ünlü ve başarılı olan eşinin dünyayla bağlantısını kesen bir yazar Uzun bir uçak yolculuğunda hiç tanımadığı yol arkadaşının anlattığı inanılmaz hikâyeyi dinleyen bir yolcu Ölüm yardımı alarak dünyadan ayrılmaya karar veren kanserli bir ihtiyar Babasını –artık– iyice tanımak isteyen ve onunla birlikte geçirdiği tatilde hiç bilmediği aile sırlarını öğrenen bir oğul Kalabalık ailesiyle çıktığı tatilde geçmişini sorgulayan bir büyükanne

Bernhard Schlink, gerçeklik algısından geçmişin izlerine, günlük yalanlardan aile sırlarına kadar pek çok insani sorundan hareketle, yalan nedir, “gerçek” söylenenler midir, yoksa yaşananlar mı gibi hayati sorular soruyor ve –modern bir yazardan bekleneceği gibi– cevapları okura bırakıyor

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,03 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com