Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayırdan, kürdan

Kırdan Bayırdan

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kırdan Bayırdan

Kırdan Bayırdan

Yayınevimiz ilk baskısı 1942 yılında yapılmış hikâye kitabının ve yazarının unutulmasına razı değildir Kırdan Bayırdan bizim insanlarımızın ve bizim coğrafyamızın kitabıdır Yoksulluğun, acının, savaşın yıkamadığı; insanlıklarını ve Türk üslûplarını bozamadığı bizim insanlarımız “Yazılarımın tek kaynağı köy ve kır âlemleridir Şimdiye kadar, her nedense buralara pek ayak basılmamış ve el değdirilmemiştir Bazı bazı arkadan övülmüş ama içten sevilmemiş, hor görülmüş, özenilmemiş, bezenilmemiş ve hatta benimsenmemiştir” “Çocukluğumdan beri oralarda ne gördümse ve gördüklerimden de acı tatlı ne duydumsa onlardan bir kısmını yazıverdim size İçlerinde bir katkı hemen hemen yok gibidir Bunlar tarhana çorbası, bulgur pilavı ve ayranla donanık bir sofrayı pek andırırlar sanırım Bazen oynak ve şakrak ve bazen de yanık nağmelerle insanı oyalayan bir kaval tadı verebildilerse size, sevinirim doğrusu

Ürünün Resimleri:

[*]Garanti Süresi (Ay) : 1

Piyasa Fiyatı - 09092012
21,51 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com