Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hikayesi, kelliğimin

Kelliğimin Hikayesi

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kelliğimin Hikayesi

Kelliğimin Hikayesi

Viyanalı felsefe öğrencisi Marek Van Der Jagt bize mutluluk arayışının hikâyesini anlatıyor Marek''in öyküsü sünger gibi votka içen gizemli bir kadının ona bir valiz verdiği pespaye barda başlar Valizde Marek''in annesine ait giysiler vardır Ama daha da önemlisi bu valiz, romanın omurgasını oluşturan birçok utanç verici sırrın ilk ipucunu içermektedir

Kitaptan:

''''Kendi yokluğumla yaşamayı öğrendim Uygulamada, bunu kendi kendime söylediğim şu tümceye indirgedim: "Marek, şu andan itibaren iki hafta içinde mutlu olacaksın" O iki hafta geçene kadar günleri saymaya başlıyorum Sonra tekrar kendime, "Marek, şu andan itibaren iki hafta içinde mutlu olacaksın, mutluluğun boa yılanı iki hafta içinde boynuna dolanacak," diyorum Bu, benim hayatıma biçim katıyor"

"Van der Jagt''ın ''işlevsiz'' ailesi, son zamanlarda tanıdığımız en eğlenceli insanlar olarak hatıramızda yer alıyor Harika bir roman"
-Kirkus-

"Komik ve etkileyici Marek van der Jagt''ın eseri, duygusal arayışın romantizmi ile bir cinsel eğitim komedisi arasında gidip geliyorYaşama içgüdüsüyle ilgili bir rol, olumsuzlama olarak yazma ve yalanlarla gerçekler arasındaki slalom"
-Le Monde-

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
12,67 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com