Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bekleyiş, sessiz

Sessiz Bekleyiş

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Sessiz Bekleyiş

Sessiz Bekleyiş

Sessiz Bekleyiş kitabı ‘’Dünya, Sevgi, Barış, Hak ve Adalet üzerine yazılmış 21 yüzyılın toplumsal olaylarını konu alan bir şiir kitabıdır
Şiirlerinde hayatın tüm gerçek yönlerini kaleme alan, internet haber gazetelerinde yer alan köşe yazıları, sosyal paylaşım sitelerinde yüzbinlere ulaşan hayranının beğeni ile okuduğu şiir ve yazıları ile dikkat çeken Ballının bu yayınlanan ilk şiir kitabı

‘’Aşka dair yazdığım en güzel yazılarım aslında yaşayamadıklarımdı’’ diyen Burak BALLI , “Ey aşk seni yaşamasam da, seni yaşayanları yaşıyorum” sözü ile aşk dolu en güzel yazılarını okurları ile buluşturuyor
Ayrıca yazarın, kitabın ilk sayfasında ’’ Bedenimden ayrılan ruhumun yazdığı yazıyı düşünmüyorsanız Beni gördüğünüz gibi düşünüyorsunuz demektir’’ Şeklinde ki sözü kitap severlerin hafızalarında yer edeceğe benziyor
Burak BALLI Sessiz Bekleyiş şiir kitabını ‘’Yaşanılabilir bir Dünya’nın duygu tercümanlarına armağan ettiğini’’ sözlerine ekledi

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,55 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com