Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
burcunda, kelimeler, yay

Kelimeler Yay Burcunda

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kelimeler Yay Burcunda

Kelimeler Yay Burcunda

Alaladeliğin dışındadır Adem Keven''in şiiri
Şair, sıradanlığın ötesine geçer mısralarında Dil halısını ilmik ilmik dokur
Tarih bilincine ve şiir geleneğine vakıf bir şair Adem Keven, Mazinin hazinelerini yağmalamaktan çekinmez Ölçü ve kafiyeye elveda diyenlerden değil Onların bir ahenk unsuru olduğunu biliyor Adem Keven» zamanın dışında bir şair değil, hayatın içinde ve hayatın ithamlarıyla dolu metinler kaleme alır Şiiri şiir yapan mananın kendine has bir elbisesi olduğunu sezer Ona bazen geleneksel kumaşlardan, bazen de moda kumaşlarından elbiseler dokur Şair, maveraya yolculuk yapabilen sanatkârdır Adem Keven''in şiiri, mavera yolculuğundan devşirilmiş meyvelerdir Kendisini kutluyor, maveranın sesini bize duyurmaya devam etmesini diliyorum

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
5,71 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com