Hayallerini Yak Evi Isıt |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hayallerini Yak Evi IsıtHayallerini Yak Evi Isıt [*] Bir tek seni sevdiğim doğruydu ![]() ![]() Ve bu doğru yüzünden hayatım yalana battı![]() ![]() Sen beni dışladığından beri beni sevenlere bir hayalet hediye ettin![]() ![]() ![]() Tepeden tırnağa aşka, tepeden tırnağa özleme batmış bir hayalet ![]() ![]() Bu hayaletin içinde beni değil seni gördüler hep Çoğu bu hayalete dayanamayıp çekip gitti![]() ![]() Kimisi senin beni beklettiğin kapıda, beni bekledi Seni beklemekten yorulur, onunla birlikte çekip giderim diye buralardan![]() ![]() Ve ben en çok onların sevgisine inandım En çok onlara derinden üzüldüm Ve hep merak ettim, karşılıksız ve onca yıl bir hayaleti nasıl böylesine sevebildiler diye![]() ![]() Dünyanın iyi bir yer olduğuna ve yaşamak için çok sebep bulunduğuna bu insanların bir hayalete duydukları o akılalmaz, o sonsuz sevgileri yüzünden bir kez daha inandım![]() ![]() Seni unutmak için başladığı her aşkı yine seninle aldatan bir hayalete![]() ![]() Seninle kendini, bütün hayatını, düşlerini, çocukluğunu, yaşadığı bütün acıları aldatan bir hayalete ![]() ![]() ![]() Bir tek sana duyduğu sevgisi doğru olan, bu yüzden bütün hayatı büyük bir yalan olan hayalete ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20127,30 TL |
|
|
|