Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
geçitte, minibüs, rizede, üst

Rize'de Üst Geçitte Bir Minibüs!

Eski 05-28-2009   #1
GöKKuŞaĞı
Iconsiritik

Rize'de Üst Geçitte Bir Minibüs!

Fıkra gibi olayın kahramanı: Çok istiyordum gerçekleştirdim
Rize'de bir sürücü, minibüsle yaya üst geçidinden yolun karşısına geçti

Alınan bilgiye göre, gece İsmail Güngör (36) idaresindeki 53 AN 660 plakalı minibüs, Menderes Bulvarı'nda MOSEBE biriminin de bulunduğu İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nin önünde yer alan ve merdivensiz yapılan yaya üst geçidine girdi
Güngör, minibüsüyle üst geçidin diğer tarafından inerek yoluna devam etti
MOBESE kameralarını takip eden polisler tarafından fark edilen Güngör, bir süre kara yolunda ilerledikten sonra trafik ekiplerince durduruldu
Güngör'e, ''trafiği tehlikeye düşürdüğü'' ve ''dur ihtarına uymadığı'' gerekçeleriyle toplam 189 lira trafik cezası kesildi
Bu arada, Güngör'ün aracında da üst geçitten geçerken korkuluklara sürtünmesinden dolayı yaklaşık 2 bin liralık maddi hasar oluştuğu öğrenildi
İsmail Güngör, gazetecilere yaptığı açıklamada, üst geçitten daha önce yaya olarak geçtiğini belirterek, ''Arkadaşımla birlikte minibüsümle üst geçidin yanından geçerken 'Üst geçitten bir de arabayla geçeyim' diye düşündüm Anlık bir kararla oldu Çok istiyordum onu da gerçekleştirdim'' dedi
Üst geçitten geçerken dönüşlerde zorlandığını ve minibüsünün bazı yerlerinin çizildiğini ifade eden Güngör, ''Ama önemli değil 2 bin liralık maddi hasar oluştu ancak araç tamiri yapan iş yerimiz var Tamir ederiz'' diye konuştu

(Allah Akıl fikir versin)

GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali
GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Rize'de Üst Geçitte Bir Minibüs!

Eski 05-28-2009   #2
siLveRghoSt

Cevap : Rize'de Üst Geçitte Bir Minibüs!

Adam dediği gibi çok istiyormuş demek ki o kadar cezaya hasara takmamış bile hala zaferinin sarhoşluğunda
eline sağlık sevgili Gökkuşağı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com