Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
parolalar, vecizeler, öğütler

Vecizeler Öğütler Parolalar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vecizeler zihnimizde ve/yahut gönlümüzde bir parıltıya yol açan, parıltısıyla yolumuzu açan sözlerdir Aleladeliğe, umutsuzluğa ve bıkkınlığa karşı veciz sözler sayesinde direnç kazanabiliriz Vecizeler bizi, söyleyen kişinin sıradışılığına, umuduna ve azmine ortak eder
Öğütsüz yaşayamayız Kaldı ki öğütsüz yaşadığımız da yok Öğüt almayı reddeden kimse, "Öğüt almaktan uzak dur" şeklinde ifade edilebilecek açık ya da gizli bir öğüde riayet ediyor değil mi?
Hususi bir bölgeye adım atabilmek için zihninizde parolaya yer açmalısınız Parolası olmayanın ''özelliği'' su götürür; parolasızlık bizi herhangi biri durumuna düşürür Parolalar, hayatımızda göze göründüğünden daha çok yer tutarlar Selam bir paroladır; gerisini siz hesaplayın
Elinizdeki kitapta binlerce vecize, öğüt ve parola bulunuyor Hangi sözleri veciz kabul edeceğiniz, hangi öğütleri tutacağınız ve hangi parolaları benimseyeceğiniz ise tamamen size kalmış

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
20,29 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com