Kervan Oldum |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kervan OldumKervan Oldum Yola Çıktım Kervan Oldum Yola çıktım kırk yıl önce Çoruh’tan Kervan oldum koca dünya yüküne Gözlerim haberi bekler Merih’ten Düşüncemde gelir hergün yakına Boşa tuttum beş yüzümü binimi Her köşede bıraktım bir yanımı Onca güzel paylaştı çok günümü Ancak bu gönlümü verdim tekine Emekler verip de ekin biçmeden Ecel köprüsünü daha geçmeden Deniz’le barışıp kucak açmadan Sitem edip giderim hep dikine Bekir Karadeniz''in heceli şiirlerinin bir bölümü ![]() Kervan Nereye gideceği bazen belli, bazen belirsiz Belirli olanınsa varıp varamayacağı belli değil Ancak sürekli bir hareketlilik, sürekli yeni şeylerle karşılaşma Yaşamın en ilginç yanlarından biri herhalde Kervan denince yol, bilinmeyen yeni yerler ve insanlar, hoş olan ya da olmayan sürprizler, öğrenme ve bilineni başkalarına aktarmanın öteki adı akla gelmekte![]() ![]() Yaşam bir kervanın bir parçası gibi Bazen güzelliğin ve emeğin simgesi ipek bir halı, bazen sabrın ve bağlılığın konuşamayan görünümü olarak bir deve, bazen haykırışın bir çan olarak görünmesi, hiddetin kum fırtınası olarak savurması herşeyi![]() Hepsi ya da biri bunların ![]() (Önsöz) Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 09 20127,59 TL |
|
|
|