![]() |
İçimdeki Beyaz Dünyanın Ayak Sesleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İçimdeki Beyaz Dünyanın Ayak Sesleriİçimdeki Beyaz Dünyanın Ayak Sesleri ![]() ![]() ![]() …Ruhtan öte, soyuttan da soyut/ Sonsuzluktan da sonsuz o güç/ Ekerken çiçekleri/ Kalbimin derinliklerine/ Yıllar öncesinden/ Bilmediğim bir bedene yerleşen/ Ben/ Şimdi sarıyorum evrenimi/ Okuyarak, öğrenerek/ Ve o bahçenin yolundan giderek… …Aylarca süren ziyafetlerde olsan da/ Ben midye kabuğundayım/ Lezzetli mi lezzetli/ Akdeniz’de/ Benim olur musun/ Sonsuzluğun için… …Kaldırımlardan uçan/ tozpembe hayallerimin/ yağmurlu toprağından yetişen/ su gibi aydın gönlümün/ neşeli yandaşı/ aklımın bir parçası/ seninle ve sende… …Belki sonbahar gelmişti/ Bahar yapraklarını dökmüştü/ Sen çiçeklerini toplamıştın/ Saadetin imrendiği/ Bir bebek yüzüydün/ Kalbimin sıcak yüzüydün… …Hisli yağmurların unuttuğu/ Çıplak çocuk ayaklarıydım/ Buğulu sesleniştim kıyı köylerinde/ Çantamda umut kitapları taşıdığım… Kerem Yılmaz’ın şiirlerini okurken bambaşka hisler içinde, farklı yerlere yolculuklar yapıyorsunuz, doğayla duyguları bütünleştiriyorsunuz ![]() Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 6,50 TL |
![]() |
![]() |
|