Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kuş, olurlar, ölenler

Ölenler Kuş Olurlar

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ölenler Kuş Olurlar

Ölenler Kuş Olurlar

KAPI ARDI DÜNYALARI Gizli Kapı Onun ardında ne var? Sanki bir yumurtanın içinde ne olduğunu bilemediğimiz gibi: belki yılan, belki kaplumbağa, belki de kuş ya da timsah… Gizemli dünyanın eşiğinde ya da bildiğimiz sıradanlıkların ardında-esasında, sonsuz bir zamanda mevcut olsun; Dün, Bugün, Yarın, olan ve olacak her zaman gözümüzün önünde olduğu için artık bize sıradan gelen mucizeler türünden bir şeyler mi? Düş gibi gerçeklik mi ya da gerçekler gibi rüyalar mı? Göz yaşlarımız mı, aşklarımız mı, ıstıraplarımız mı? Bunları benim gözlerimle, benim dünyam eşliğinde görmek isterseniz, buyurun bu sihirli Kapıdan içeri girin…

Nodira İbrahim ÖZTÜRK

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
4,06 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com