Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
abdülhak, hamid, tarhan, şiirleri

Abdülhak Hamid Tarhan Bütün Şiirleri 4

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Abdülhak Hâmid''in bütün şiirleri bu kitapla tamamlanmaktadır Şairin gençlik eserleri olan Kahpe (Bir Sefilenin Hasbihali) ve Garam genç yazarın kafasındaki bütün problemleri yakından dile getirdiği şiirleridir Onun birçok eserinin -Makber de dahil- başlangıcı bu kitaplardadır Kabına sığmayan, feryat eden, başka âlemler arayan Hâmid''in yenilikçi yönünü gösteren bu ilk dönem eserlerinden Garam ne yazık ki yazılır yazılmaz basılamamış, tefrika edilebilmek için II Meşrutiyet''i, kitap hâline gelmek için de Cumhuriyet dönemini beklemiştir Kahpe ise adı Bir Sefilenin Hasbihali''ne çevrilerek basılabilmiştir (Tanıtım Bülteninden)

140x200

Ciltsiz

1 Hamur

Çevirmen : -

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
10,42 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com