Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
biriken

Biriken

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Biriken

Biriken

Tuğrul Asi Balkar: İlk kitabı, Bir Sevinç Depremi (1994) yayımlanmadan önce tanıdığım şiirini severek ve bilerek okuduğum bir şairdir İkinci kitabı, Vazgeçmeler Ustası (2000) üçüncü kitabı ise, Buzdan Parantez (2005) gerçekten bu üç kitaptaki şiirler; hani içten gelen bir dilek olur ya, işte benim içimden de: Bütün şiir severlerin okuması gereken şiirlerin toplamıdır, demek geliyor
Bazı şairler az şiir yazması sanki yazgısıdır gibi; aslında tek kitapla Türk şiirine damgasını vuran şairler vardır Ama zaman ilerledikçe, insan ah, keşke daha fazlasını yazsaydı diye hayıflanmaması içten bile değil İşte ben de hep, Asi Balkar için, ah keşke daha fazla şiir yazsaydı demişimdir, diyorum! Ama hayat anlık tuzaklarla hep kar-şımıza çıkıyor Şiirin dışında başka ırmaklarda yüzmemizi zorunlu kılıyor!
Bu üç kitabın toplamını, bu kitapta BİRİKEN adı altında yayımlamak bana düştü Bu kitabı yayımlamakla gerçekten mutluluk duydum
Metin Fındıkçı

ey her şeyi alıp götüren zaman
anımsa güzün uslandırdığı haylazları
uysal kırlangıçları, düşündükçe
unutuşun bulutları peşinden
giden yüreğini, çakıl taşlarının
sessizliğine alıştırmış çocukları:

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,11 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com