Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi > Dünya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arkından, cüneyt, dönüş, esprili, hayata

Cüneyt Arkın'dan Hayata Esprili Dönüş

Eski 05-28-2009   #1
yesimciwciw

Cüneyt Arkın'dan Hayata Esprili Dönüş

CÜNEYT ARKIN'DAN HAYATA ESPRİLİ DÖNÜŞ!

Bazı medya organlarında felç olduğu haberleri yayılan unutulmaz aktör Cüneyt Arkın, ameliyat sonrası odasına yürüyerek geldi

Türk sinemasının önemli isimlerinden Cüneyt Arkın'a, omurilik ve boyun zedelenmesi teşhisi konuldu Ameliyat olan Arkın, ‘hayata geri döndüm’ dedi

Yürürken bazı zorluklar çeken ve bu nedenle hastaneye başvuran 72 yaşındaki sinema sanatçısı Cüneyt Arkın ameliyat oldu Şu anda hastanede tedavisi süren Arkın ve eşi, gelişmeleri anlattı

Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın, "Ameliyat oldu ve tedavisi sürüyor Bir gazetede yanlış bir haber çıktı ve bu nedenle üzgünüz Oğlum Londra’dan gelmeye kalktı Çok zor bir ameliyat geçirdi ve bunu başardığına inanıyorum Malkoçoğlumuza bir şey olamayacak ve kısa sürede ayağa kalkacaktır" dedi
Bazı medya organlarında çıkan ‘felç oldu’ haberini yalanlayan Betül Arkın, "Öyle bir şey yaşanmadı Ayaklarında ağrılar vardı ve yürüme zorluğu çekiyordu Doktoru ameliyat olması gerektiğini söyledi Hayatta en korktuğu şey sakat kalmaktı Eğer ameliyat olmasaydı sakat kalabilirdi ama artık öyle bir şey yok Şu an fizik tedavide" derken, o sırada eşinin yanına gelen Cüneyt Arkın, Banu Güven’in sorularına içten yanıtlar verdi

Eşinin,"Ameliyat nedeniyle bir boyunluk takmak mecburiyetinde Ses tellerinde sorun var ve konuşma zorluğu çekiyor" sözleriyle durumunu anlattığı Arkın, zaman zaman anlaşılamayan konuşmasında, "Ben yaşamıyordum, felçtim Ellerim, ayaklarım felç olmuştu Bir adım gidemiyordum; sürünüyordum Prof Azmi Hamzaoğlu beni yeniden hayata döndürdü Şimdi yürüyorum, oturuyorum" dedi

"KARARIMI VERMİŞTİM"

Her gün fizik tedavi programına katıldığını ve bunun iyileşmesi için şart olduğunu belirten Arkın, "Doktorum beni sürünmekten, sefaletten kurtardı Cüneyt Arkın adım atamıyor, böyle yaşayabilir mi, yoksa herhangi bir durumda hayatına son verir mi? Ben kararımı vermiştim Hayata geri döndüm" şeklinde konuştu

İlaçlar, uyku, dinlenme, fizik tedavi gibi konularda dikkat edeceğini belirten Arkın, "Benim sağlığımla ilgilenenlere; güzel insanlara teşekkür ediyorum" derken, canlı bağlantının son bölümünde, Banu Güven'in "Sizi tekrar burada ağırlamayı arzu ediyoruz" sorusuna; "Atla mı geleyim yoksa atsız mı?" esprisiyle yanıt verdi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com