Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
suyum

Ben Suyum

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Suyum

Ben Suyum

1959 yılında Mardin’de doğdu İlk ve orta öğrenimini aynı şehirde, yüksek öğrenimini Hacettepe Tıp Fakültesi’nde (1982) tamamladı 1987 yılında Göz Hastalıkları Uzmanı, 1999 yılında Doçent, 2007 yılında Profesör oldu 2006 yılında Tıp Tarihi ve Deontoloji Uzmanlığını da aldı Bilimsel alanda yurt dışı ve yurt içinde yayınlanan makalelerinden başka üç bilimsel kitabı yayımlandı Askerlik, mecburi hizmet gibi devlet görevleri nedeniyle yurdun çeşitli yerlerinde hizmet verdi Halen, Kurucu Dekanlığını yaptığı Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadırOrta öğretim yıllarında başlayan duygu yolculuğuna Türk Müziği de eklenince kelimeler ve bestelerin raksı hayatında giderek artan bir yoğunlukla yer almaya devam etti Edebiyat ve müzik sanatlarını tıp sanatıyla beraber sürdürmenin hazzını yaşayarak mesleğinisürdürmektedirKeskinbora’nın yayımlanmış 4 şiir kitabını birlikte dağıtıyoruz…Ben Suyum, İddia, Yaban Gülü ve Mardin Düşünceleri…

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
7,92 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com