Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Ürünler > Kitap, Film & Müzik

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
esintiler, maveradan

Maveradan Esintiler

Eski 09-10-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Maveradan Esintiler

Maveradan Esintiler

1979 yılında Antalya ili Kumluca ilçesinde doğdu İlköğrenimini Burdur Cumhuriyet İlkokulu’nda ortaöğrenimini ise Antalya Anadolu Lisesi’nde tamamladı Antalya Büyükşehir Belediye Konservatuarı’nda 2 sene müzik eğitimi aldıktan sonra 2001 yılında Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik öğretmenliği bölümünü kazandı ve 2005 yılında buradan mezun olarak öğretmenlik görevine başladı Halen bu görevi sürdürmektedir Sanat hayatına ilk olarak lise yıllarımda şiir yazarak başladı İlk şiir kitabı 1996 yılında “Merhaba” ismiyle yayınlandı O yıllarda aşıklık geleneğine duyduğu ilgiden dolayı bağlama enstrümanını öğrendi Yurdun değişik bölgelerinde festival ve şölenlerde sahne aldı Müzik hayatına ise 2004 yılında “Hazar Gözlüm” isimli bir müzik albümü ile devam etti Şiirleri ve besteleri çeşitli sanatçılar tarafından seslendirildiHalen müzik ve şiir çalışmalarına devam etmektedir
“Çekerim içime maveradan gelen kokunu
Baharlardan öte bir bahar andırır mevsimin
Bir gülün zerresinde vakıf olmak sırrına,
Hakikati bilmektir, ermektir manada nuruna

Ürünün Resimleri:

Piyasa Fiyatı - 09092012
8,12 TL

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com