![]() |
Melâl Burcu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Melâl BurcuMelâl Burcu Dalgalar sâhili duymakta bugün Taş yürekler bile sevmekte bugün ![]() Ben deyim on, siz deyin bin yıl için Bahtımız kendini övmekte bugün ![]() İnsanın varlığı eşyaya sıcak Burda birleştiği örnekte bugün ![]() Uçuşun kuşlarım, artık uçuşun Ki Kerem Aslı’yı görmekte bugün Okşayın göklere ermiş başımı Okşayın sevgili gerçekte bugün ![]() Tunalı, ilgi alanlarının çeşitliliğine rağmen, kendisini önce şair kabul eder ![]() hayatında az şiir yayımlamıştır ![]() eserler verse de şiirin saltanatını sarsacak bir zevk değişikliğini dillendirmez ![]() Bir defa daha, kendi tecrübelerimle bildim ki; şiir, volkanik bir kütle gibi, gizlendiği rûhu zorluyor ![]() kabuğunu çatlatması mukadderdir ![]() karşısında bir mukâvemet cephesi oluşturulamıyor ![]() bunu anlamasa da sürüklenip gidiyor ![]() bilinmez köşelerinden birinde, şiir söyleme cevheri uyukluyor ![]() Bir kıvılcım, ateşlemeye yetiyor ![]() çünkü, yanan sizsiniz ![]() insanlara, nasıl “Yandım!” diyebilirsiniz? Nasıl anlatır, nasıl duyurursunuz? Ürünün Resimleri: ![]() Piyasa Fiyatı - 09 ![]() ![]() 8,18 TL |
![]() |
![]() |
|